Tutustu myös rokotussanastoomme.

Huomioi nämä, kun tulet rokotukseen:

  • Tule rokotukseen vain terveenä.
  • Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi rokotuksen yhteydessä. Ota Kela-kortti, henkilökortti tai passi mukaan ja ole valmiina esittämään se rokotukseen tullessasi.
  • Pukeudu siten, että olkavartesi paljastuu helposti.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Desinfioi kädet saapuessa ja poistuessasi.
  • Säilytä turvavälit (2 metriä) muihin odottaessasi.
  • Rokotuksen jälkeen tulee varautua 15 minuutin seurantaan.
  • On tavallista, että pistoskohdassa esiintyy paikallisia oireita, kuten kuumotus, punoitus, turvotus ja kipu. Flunssan kaltaiset oireet sekä kuume ovat myös tavanomaisia rokotuksen haittavaikutuksia. Kipulääkettä voi käyttää tarvittaessa.
  • Saavuthan rokotuspisteeseen viimeistään 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Saapumisohjeet rokotukseen

Rokotuspisteemme sijaitsevat kätevien liikenneyhteyksien päässä, joten voit saapua paikan päälle kätevästi julkisilla tai kävellen, mutta myös omalla autollasi. Katso rokotuspisteidemme sijainnit täältä. Saavuthan rokotuspisteeseen viimeistään 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Tarvitsenko 9Livesin rokotukselle reseptin?

Et tarvitse. 9Livesilla riittää, että maksat rokotuksen etukäteen verkkokaupassa ja säilytät maksusta tositteen. Ota tosite mukaan saapuessasi rokotukseen. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi. Rokotustemme hintaan sisältyy rokote, hoitajan tekemä työ, Omakanta- ja palvelumaksu.

Tallentuvatko rokotustietoni Omakantaan?

Kyllä. Kun käyt meillä 9Livesilla rokotuksessa, rokotustiedot siirtyvät Omakantaan.

Voiko rokotuksen tilata kotiin tai työpaikalle?

Kyllä. Voit tilata sairaanhoitajan rokotuskäynnille myös paikan päälle esimerkiksi kotiin, työpaikalle tai vaikka hotellille. Kotiin tilattavat rokotukset ovat joustavasti sovittavissa – olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme. Voimme rokottaa kerralla isommankin ryhmän, joten perheen, työkavereiden tai vaikkapa matkaseurueen rokottaminen käy helposti. Veloitamme kotiin tilattavista rokotuksista 26 euroa henkilöä kohden rokotteen hinnan päälle.

Saako 9Livesilta koronarokotuksia?

Ei. 9Lives tekee koronatestausta, mutta 9Livesilta ei saa koronarokotuksia. Koronarokotuksia järjestävät kunnat, joten tarkistathan tilanteen omasta asuinkunnastasi. Lisätietoa voit myös lukea THL:n sivuilta. 9Livesin rokotusvalikoiman näet täältä.