Tutustu myös rokotussanastoomme.

Huomioi nämä, kun tulet rokotukseen:

  • Tule rokotukseen vain terveenä.
  • Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi rokotuksen yhteydessä. Ota Kela-kortti, henkilökortti tai passi mukaan ja ole valmiina esittämään se rokotukseen tullessasi.
  • Pukeudu siten, että olkavartesi paljastuu helposti.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Desinfioi kädet saapuessa ja poistuessasi.
  • Säilytä turvavälit (2 metriä) muihin odottaessasi.
  • Rokotuksen jälkeen tulee varautua 15 minuutin seurantaan.
  • On tavallista, että pistoskohdassa esiintyy paikallisia oireita, kuten kuumotus, punoitus, turvotus ja kipu. Flunssan kaltaiset oireet sekä kuume ovat myös tavanomaisia rokotuksen haittavaikutuksia. Kipulääkettä voi käyttää tarvittaessa.
  • Saavuthan rokotuspisteeseen viimeistään 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Saapumisohjeet rokotukseen

Rokotuspisteemme sijaitsevat kätevien liikenneyhteyksien päässä, joten voit saapua paikan päälle kätevästi julkisilla tai kävellen, mutta myös omalla autollasi. Katso rokotuspisteidemme sijainnit täältä. Saavuthan rokotuspisteeseen viimeistään 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Tarvitsenko 9Livesin rokotukselle reseptin?

Et tarvitse. 9Livesilla riittää, että maksat rokotuksen etukäteen verkkokaupassa ja säilytät maksusta tositteen. Ota tosite mukaan saapuessasi rokotukseen. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi. Rokotustemme hintaan sisältyy rokote, hoitajan tekemä työ, Omakanta- ja palvelumaksu.

Tallentuvatko rokotustietoni Omakantaan?

Kyllä. Kun käyt meillä 9Livesilla rokotuksessa, rokotustiedot siirtyvät Omakantaan.

Voiko rokotuksen tilata kotiin tai työpaikalle?

Kyllä. Voit tilata sairaanhoitajan rokotuskäynnille myös paikan päälle esimerkiksi kotiin, työpaikalle tai vaikka hotellille. Kotiin tilattavat rokotukset ovat joustavasti sovittavissa – olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme. Voimme rokottaa kerralla isommankin ryhmän, joten perheen, työkavereiden tai vaikkapa matkaseurueen rokottaminen käy helposti. Veloitamme kotiin tilattavasta rokotuspalvelusta 46 euron käyntimaksun, rokotusmaksun 25 euroa sekä rokotteen hinnan. Esimerkiksi nelihenkisen perheen osalta veloitamme yhden käyntimaksun ja neljä kertaa rokotuspalvelun ja rokotteen hinnan.

Saako 9Livesilta koronarokotuksia?

Kyllä, koronan tehosterokotteet ovat nyt saatavilla 9Livesin kautta. Koko rokotusvalikoimamme näet täältä.

Mikä koronarokote 9Livesilla on käytössä?

Käytössämme on tällä hetkellä BioNTech-Pfizerin varianttiräätälöidyt Comirnaty Original/Omicron BA.1 15/15 mikrog/annos -rokotteet, jotka ovat omikronräätälöityjä rokotevalmisteita. Lisätietoa koronarokotteesta voit lukea täältä.

Voiko koronan tehosterokotteita hankkia isommalle ryhmälle tai yrityksen työntekijöille?

Kyllä, meiltä saat edullisen ja nopean rokotuksen työntekijöillesi. Tarjoamme koronan tehosterokotteet yritysasiakkaille ja veloitamme tästä palvelumaksun 38 euroa/kappale. Tilaa rokotuspalvelumme paikan päälle ilman lisäkustannuksia. Minimitilausmäärä on 10 rokotusta. Rokottamalla henkilöstösi suoraan työpaikalla säästät työntekijöidesi aikaa ja vaivaa sekä panostat työyhteisösi hyvinvointiin. Lue lisää koronarokotuksista yritysasiakkaille.